Geride Kalanlar

Dram, Komedi

Hikayenin Konusu

5 dalda Oscar adayı olan The Holdovers, ABD'nin prestijli yatılı liselerinden birinde 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilini okulda birlikte geçirmek zorunda kalmak huysuz öğretmen Paul, yas sürecindeki aşçı Mary ve ailevi problemlerini nasıl çözeceğini bilemeyen uçarı öğrenci Angus'ın hikâyesini anlatıyor.

Geride Kalanlar, Amerika’nın prestijli yatılı okullarından birinde tarih öğretmeni olan Paul Hunham'ı ne çalışma arkadaşları de öğrencileri sever. Bu nedenle 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilinde, okulda nöbetçi öğretmen olarak kalacak kişi seçildiğinde buna kimse şaşırmaz. Paul görevi gereği okulda kalan öğrencilere nezaret etmesi gerekir, ama öğrencilerin hepsi bir yerlere kaçınca zeki ama disiplinden uzak öğrencisi Paul’le baş başa kalırlar. Onlara baş aşçı Mary de eşlik eder. Sinir bozucu bir öğretmen, yas tutan bir aşçı ve ailevi problemleri olan bir öğrenci 2 haftalık tatili birlikte geçirmek zorundadırlar.

Yönetmen
Alexander Payne
Oyuncu
Paul Giamatti, Dominic Sessa, Da'Vine Joy Randolph
Süre
133 dakika
13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve Korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.